Storm in de regio

Deel dit bericht op:

Regio – Onderstaand een overzicht van de stormschades in de regio.

Hekwerk omgewaaid in Eethen

Aan de Lindestraat in Eethen is een groot bouwhek omgewaaid. De brandweer heeft het hek van de weg af gelegd en de loszittende delen verwijderd voordat deze weer weg waaien.

Boom over de weg in Brakel

Aan de Kooiweg in Brakel is een boom omgewaaid. Deze is over de weg gevallen. De brandweer heeft de boom klein gezaagd en van de weg afgehaald.

Weg afgesloten in Ammerzoden

De hoge Heiligenweg in Ammerzoden is op last van de brandweer afgesloten tijdens de storm. Er zijn daar twee grote bomen omgewaaid. Doordat de bomen langs de slootkant staan is er een grote kans op omwaaien. Uit veiligheidsoverwegingen is de weg tijdelijk afgesloten.

Boom dwars over de weg in Genderen

Op De Tol in Genderen is ook een boom omgewaaid en dwars over de weg terecht gekomen. De brandweer heeft hem verzaagd en aan de kant gelegd zodat de weg weer vrij is.

Platen van Esso in Wijk en Aalburg komen los van de muur

In Wijk en Aalburg is de brandweer ter plaatse geweest bij de Esso aan de Groeneweg. Bij de Esso kwamen wat platen los van de muur, de brandweer gaat het veiligstellen.

Stuk dak van woning gewaaid

Aan de Prinses Irenelaan in Nieuwendijk is er een stuk dak wat op een dakkapel zat los gewaaid. De brandweer heeft de hulp ingeroepen van een hoogwerker. Het stuk dak is van het dak afgehaald.

De woning had aanzienlijke waterschade opgelopen door de grote lekkage.

Grote boom blokkeert de Waaldijk in Rossum

Omstreeks 21:10 uur is de brandweer opgepiept voor stormschade op de Waaldijk in Rossum. Ter plaatse bleek het te gaan om een grote boom die de gehele weg blokkeerde. De brandweer heeft de boom kort gezaagd en de weg vrijgemaakt.

Gevaarlijke boom in Wijk en Aalburg

Aan de Anjelierstraat in Wijk en Aalburg zorgde een boom voor gevaar. De brandweer heeft de boom omgezaagd zodat het gevaar is geweken.

 


Deel dit bericht op: